11 Aralık 2012 Salı

YILBAŞI GECESİ EVDEYİZ!!!

Eveeet! Daha uzunca bir zaman olmasına rağmen yılbaşı gecesi ptt (Pijama,terlik,televizyon) organizasyonunda karar kılanlara, pijamalarını terliklerini çıkartmadan, televizyonlarını kapatmadan eğlenceli zaman geçirebilmeleri için oyun önerilerimiz var...


İlk önerimiz tabiki de vazgeçilmezimiz Tombala. Yılların eskitemediği, haftalar öncesinden bozuk paralar biriktirten, türlü çekişmelerin yaşandığı bu eğlenceli oyun yılbaşı gecesinde de sizi eğlendirmeyi başaracaktır.


Son zamanların en popüler oyunu, türlü türlü versiyonları olan Monopoly'de yılbaşı geceniz için farklı bir oyun alternatifi. Oyunda amaç kendi ekonominizi  kurup güçlendirirken diğer oyuncuların ekonomilerini çökertmek. Sizce de biraz fazla gerçek değil mi? 


Kalabalık ortamların en eğlencelisi, en tehlikelisi, en şehir efsanesi Tabu. Siz yasaklı kelimeleri kullanmadan ekibinize kelimeyi anlatmaya çalışırken bakalım ne inciler dökeceksiniz...


Veeeee milli oyunumuz Okey. Duruma göre bulaşığına, yemeğine, fasülyesine oynadığımız bu oyun yılbaşı gecesinde de zamanın hızlı ve eğlenceli geçmesini sağlayacaktır. Aman taş çalanlara dikkat! :)














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler