11 Temmuz 2014 Cuma

İFTAR İÇİN MEKAN ÖNERİSİ - ANONİM TÜRK BİSTRO VE TATLI

Dün akşam bir iftar etkinliğinde Anonim Türk Bistro'daydık. Ortaköy ile Kuruçeşme arasında yer alan, panoramik boğaz manzarası olan restaurant 500 kişilik kapasitesiyle etkinlikler için oldukça uygun bir mekan. 3 kapalı , 1 açık salonu olan mekan düğün, mezuniyet gibi özel davetler ile iş toplantıları için de uygun.
İftar menüsüne iftariyelikler ile başladık biz. Daha sonra bu sıcak havalarda çorba içmenin en akıllıca hali olan soğuk ayran aşı çorbası ile devam ettik. Çorbadan sonra Bafra pide ve karışık et tabağı geldi. Yaklaşık 15 kişilik bir grup olmamıza ve mekan dolu olmasına rağmen servisin hızlı olması sebebiyle etler sıcak servis  edilebildi. Bu mekanın çok önemli bir özelliği, servis gerçekten hızlı ve güleryüzlü. 
Gitmişken Anonim'in kendine has gazozunu da denemeyi unutmayın. Daha önceden farklı mekanlarda ve şehirlerde denediğimiz yerel gazozlar arasında en sevdiklerimizden oldu. Tadı az, iç baymıyor ve aroması güzel.
Son olarak da uzuuuuuun bir süre öve öve bitiremeyeceğim tatlılardan bahsedeyim. Daha önce bir çok yerde trileçe yemiş fakat sevmemiştim. Meğer yanlış yerlerde yemişim. Gayet önyargılı tatmama rağmen trileçe gerçekten çok lezzetli ve mis gibi kokuyordu. Buna rağmen benim tatlılar arasındaki favorim profiterol oldu. Hayatımda yediğim en taze profiteroldü sanırım.
Bu menünün bedeli ne konusuna gelince fiyat 70 TL. Dolu dolu boğaz manzaralı, güleryüzlü ve hızlı servisle güzel bir akşam geçirmek isterseniz mutlaka deneyin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler