24 Ağustos 2014 Pazar

WILD ARGAN OIL BODY BUTTER

The Body Shop markasının 2014 yılının en göz alıcı koleksiyonu olan Wild Argan Oil serisinden Body Butter'ı deneyimleme şansı elde ettim. Öncelikle nedir bu Argan yağı? Argan ağacı dünya üzerinde doğal olarak sadece Fas'ta Atlas dağlarının eteklerinde yetişmekte ve yine Faslı kadınların elleriyle toplayıp titizlikle kırdıkları argan fındıklarından üretilen yağa "Yağların Kraliçesi" yani Argan yağı deniyor. Argan yağının içinde bulunan Omega 6 ve zengin yağ asitleriyle E vitamini onu değerli kılan özelliği.
Argan mucizesinden sonra gelelim geçen hafta deneme şansı bulduğum Body Butter'a. Daha önceden Body Shop Blueberry ve Raspberry body butter'ları denemiş ve memnun kalmıştım. Aynı memnuniyetim Wild argan ile de devam ediyor.
Öncelikle yapısı krem yada losyonlar gibi değil. Vücutta çok çabuk emiliyor ve yağlıymış hissi yaratmıyor. Aynı zamanda dokunur dokunmaz yayılan güzel koku gün boyu kalıcılığını koruyor.
Güzel kokusu ve insanı rahatsız etmeyen çabuk emilen yapısıyla tavsiye edebileceğim bir ürün daha Body Shop'tan. Vücut bakımına önem verenlerin denemesi gerektiğini düşündüğüm bir ürün. Detaylı bilgiye www.thebodyshop.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler